وبلاگ

انواع قرنیز برای دکوراسیون داخلی ویلا و یک طراحی حرفه‌ای

انواع قرنیز برای دکوراسیون داخلی ویلا و یک طراحی حرفه‌ای

انواع قرنیز، مصالحی رایج و شناخته شده برای طراحی داخلی هستند. بهترین و زیباترین مدل‌های دکوراسیون داخلی با استفاده از قرنیزهای مختلف در رنگ و جنس متفاوت در سراسر جهان اجرا می شوند. استفاده از قرنیز در طراحی داخلی آپارتمان یا ویلا یک امتیاز بزرگ به شمار می‌رود. اگرچه مدل‌های قرنیز، ساده‌ترین مصالح هستند اما تاثیر زیادی در زیباسازی طراحی داخلی دارند.

انواع قرنیز برای دکوراسیون داخلی ویلا و یک طراحی حرفه‌ای

قرنیز در حقیقت به شکل یک نوار با طول و عرض و ضخامت متنوع تولید می‌شود که در کناره دیوار، نزدیک به کف ساختمان نصب می‌گردد. استفاده از قرنیز برای طراحی داخلی باعث می‌شود که نمای دیوار، زیباتر جلوه کند و از طرفی، رطوبت ناشی از شستشوی کف به دیوار نفوذ نخواهد کرد.

انواع قرنیز برای طراحی داخلی از جنس های مختلف تولید می‌شود. قرنیزهای چوبی با رنگ‌های متنوع و قرنیز پی وی سی، متداول‌ترین مدل‌های قرنیز موجود در بازار مصالح ساختمانی و دکوراسیون هستند. قرنیزهای سنگی و قرنیزهای MDF، سایر مصالحی هستند که برای این منظور به کار می‌روند. از میان مدل‌های مختلف انواع قرنیز شاید انتخاب یک نوع از آن کار بسیار دشواری باشد، اما اگر دقیقاً بدانید که قرنیز در کدام قسمت‌ها باید نصب شود و شرایط ساختمان شما چگونه است، می‌توانید بهترین مدل را انتخاب کنید.

برای خرید انواع قرنیز قابل استفاده در طراحی داخلی آپارتمان و ویلا، نکات ریز و درشت زیادی وجود دارد. برخی از این نکات حتی به چشم هم نیامده‌اند و برخی دیگر جزء اصول طراحی داخلی محسوب می‌شوند. برای اینکه این جمله را بهتر کنید یک مثال می‌آوریم؛ “به طور نمونه، قرنیزهایی که برای ویلاهای دماوند کشور نصب می‌شوند باید به طور ویژه در برابر رطوبت و تغییر شکل یا ترک خوردگی مقاوم باشند.” این مثال تنها یک نکته مهم از میان صد نکته ای است که برای خرید انواع قرنیز در طراحی داخلی وجود دارد. در ادامه مطلب پیرامون این موارد بیشتر صحبت می‌کنیم.

انواع قرنیز چوبی برای طراحی داخلی

متداول‌ترین و زیباترین انواع قرنیز برای طراحی داخلی، قرنیزهای چوبی هستند. با نگاه کردن به تنوع مدل‌های قرنیز چوبی به جذابیت آن‌ها در دکوراسیون داخلی پی می‌برید. قرنیزهای چوبی از نظر عرض در اندازه‌های ۸ سانتی متر، ۱۲ سانتی متر یا ۱۰ سانتی متر به طور استاندارد در بازار وجود دارند. انتخاب مدل قرنیز بستگی به نوع طراحی دارد که کارشناس طراحی داخلی آن را مشخص کرده است.

طرح چوب برای انواع قرنیز می‌تواند متناسب با پارکت های چوبی یا کفپوش‌های چوبی باشد. اگر به ترکیب رنگ قرنیزهای چوبی نگاه کنید همانند انواع چوب درخت، آن‌ها را در رنگ‌های قهوه‌ای روشن، قهوه‌ای تیره، قهوه‌ای مایل به قرمز، زرد مایل به قهوه‌ای، خاکستری تیره، زرد روشن، قهوه‌ای مایل به سیاه و نظایر این‌ها می‌بینید.

این رنگ‌ها معمولاً تا حدودی به قرنیزهای ام دی اف هم شباهت دارند، اما طرح چوب یک طرح متنوع است و امتیاز برتری آن نسبت به سایر قرنیزها این است که رگه‌های چوب طبیعی را در بافت اصلی قرنیز می‌توانید ببینید.

انواع قرنیز سنگی برای طراحی داخلی

یکی دیگر از انواع قرنیز که برای طراحی داخلی و دکوراسیون استفاده می‌شود، قرنیزهای سنگی هستند. قرنیزهای سنگی از جنس سنگ‌های مقاوم و دکوراتیو ساخته شده اند. سنگ تراورتن، سنگ مرمر، سنگ های مصنوعی و سرامیک‌ها، متداول‌ترین مصالحی هستند که برای قرنیزهای سنگی استفاده می‌شوند.

قرنیز سنگی از نظر رنگ، تنوع کمتری دارد و می‌توان آن را برای دکوراسیون داخلی به سبک کلاسیک یا به سبک رومی یا انگلستانی استفاده کرد. قرنیزهای سنگی بیشتر در ساختمان‌های تجاری و اداری کاربرد دارند؛ چراکه باید قابلیت شستشوی مداوم داشته باشند و در برابر ضربه یا عبور و مرور زیاد به مرور زمان آسیب نبینند.

طراحی و تولید انواع قرنیز سنگی به عنوان یک صنعت شناخته شده است. زیباترین مدل‌های قرنیز سنگی را می ‌توانید برای ویلاهای لاکچری هم استفاده کنید. طراحی قرنیز سنگی با استفاده از دستگاه‌های برش و پردازش سنگ طبیعی انجام می‌گیرد. به دلیل اینکه پردازش و برش قرنیزهای سنگی زحمت زیادی دارد، قیمت قرنیز سنگی به ازای هر متر، گرانتر از قرنیزهای چوبی یا قرنیز ام دی اف می‌باشد.

یکی از مدل‌های قرنیز سنگی که به صورت لاکچری طراحی می‌شوند، به این صورت است که حکاکی یا کنده‌کاری‌هایی روی آن ایجاد می‌شود تا سبک متفاوتی را در طراحی داخلی نشان دهند.

انواع قرنیز برای دکوراسیون داخلی ویلا و یک طراحی حرفه‌ای
انواع قرنیز MDF و قرنیز PVC برای طراحی داخلی

استقبال از نصب انواع قرنیز ام دی اف برای طراحی داخلی، پس از قرنیزهای چوبی رتبه اول را در این مصالح به خود اختصاص داده است. قرنیزهای ام دی اف در کنار قرنیز pvc که یک پلاستیک پلیمری می‌باشد بسیار پر کاربرد و پرفروش هستند. تنوع رنگ و طرح قرنیزهای ام دی اف و قرنیزهای پی وی سی بسیار زیاد است، چرا که این قرنیزها جزء مصالح مصنوعی محسوب می‌شوند و در کارخانه می‌‌‌توان به هر رنگ یا سبکی که مشتری نیاز داشته باشد آن‌ها را تولید کرد.

امتیاز بزرگ دیگری که باعث شده انواع قرنیز ام دی اف و قرنیز پی وی سی بسیار مورد استقبال قرار بگیرند قیمت ارزان آن‌ها نسبت به قرنیزهای چوبی و قرنیزهای سنگی است.

برای پروژه‌های ساختمانی بزرگ و پروژه‌های انبوه‌سازی، محاسبه و مدیریت قیمت مصالح برای طراحی داخلی جزء اصول کار است. اگر برای طراحی داخلی از قرنیزهای ام دی اف یا قرنیز پی وی سی استفاده شود، هزینه‌های این بخش به خوبی کنترل خواهد شد.

برخی از انواع قرنیز ام دی اف روکش مناسب دارند تا در برابر خراشیدگی، نفوذ رطوبت یا ضربه مقاومت بالایی داشته باشند. اندازه عرض قرنیزهای ام دی اف، حدود ۷ تا ۹ سانتیمتر است و ضخامت آن از ۸ تا ۱۶ میلی‌متر متغیر است. با انتخاب بهترین مدل‌های قرنیز ام دی اف برای طراحی داخلی ویلا مطمئن باشید که بهترین مصالح را در اختیار دارید و ظاهری شیک و زیبا را برای ویلای آپارتمان خود خواهید داشت.

در مقایسه با قرنیزهای ام دی اف، قرنیز پی وی سی با داشتن ظاهری ساده، بهترین فضا را فراهم می‌کند که مسیر عبور کابل یا سیم از پشت قرنیز فراهم باشد. قرنیزهای پی وی سی، سبک و ارزان قیمت هستند و همچنین مقاومت بالا در برابر حرارت و رطوبت دارند. برای پروژه‌های ساختمانی خاص که نیاز به کابل‌کشی و سیم‌کشی از قسمت کف ساختمان است، معمولاً قرنیزهای پی وی سی توصیه می‌شود.

وبسایت مشاور املاک حقانی

ما در کنار این خدماتی که آنلاین ارائه می دهیم خدمات مشاوره ی تلفنی نیز برای شما ارائه خواهیم داد.

اگر اطلاعات بیشتری نیاز دارید با شماره ی ۰۹۳۷۰۰۰۰۰۳۷ در تماس باشید.

موفق باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.