
انتخاب بهترین طیف رنگی برای طراحی دکوراسیون داخلی ویلا
انتخاب بهترین طیف رنگی برای طراحی دکوراسیون داخلی ویلا
اهمیت دادن به دکوراسیون داخلی ویلا به معنای طراحی یک محیط آرامشبخش و دلنشین در ویلاهای دماوند است. طراحان و مهندسان در حوزه ساخت و ساز ویلا و طراحی دکوراسیون داخلی، تمام تلاش خود را بر آن داشتهاند که پروژهها را با بهترین مصالح و زیباترین طرح و سبک ساختمانی به پایان برسانند. ویلاهایی که دکوراسیون داخلی زیباتری داشته باشند، بهترین گزینه برای فروش هستند.
انتخاب بهترین طیف رنگی برای طراحی دکوراسیون داخلی ویلا
دکوراسیون داخلی ویلا شامل طراحی داخل هر یک از اتاقها، دکوراسیون سرویس بهداشتی و حمام، دکوراسیون آشپزخانه، دکوراسیون بالکن و تراس، سالن نشیمن، تی وی روم، مستر خواب و سایر قسمتها است. با یک برنامهریزی ساده برای ویلاهای دماوند میتوان این ساختمانها را به زیباترین مکان برای زندگی تبدیل کرد. یکی از مهمترین فاکتورها برای طراحی داخلی توجه به انتخاب صحیح رنگ و طرح است.
روانشناسی رنگها در محیط
چیزی که شما را هنگام ورود به یک فضا تحت تاثیر خودش قرار میدهد و انرژی خاصی از آن فضا به شما منتقل میسازد، رنگهایی است که در آن فضا در کنار معماری و سبک چیدمانش به کار رفته شده است. بنابراین میتوانید سبکهای مختلف دکوراسیون داخلی منازل و پالتهای رنگی گوناگون را مسیری بدانید که هر دو شما را به یک هدف و مقصد مشترک خواهند رساند و در تمام مسیر مکمل یکدیگر بوده تا شما را به نتیجهای دلخواه و منحصر به فرد برسانند.
رنگها به محیط شما جان و روح میبخشند و در کنار یک چیدمان داخلی اصولی آن را تبدیل به محیط منحصر به شما میکنند. شاید برایتان اینطور به نظر برسد که ترکیب رنگهایی که سالها در کنارشان و در گوشههای مختلفی از زندگی از آنها استفاده کردهایم کار بسیار آسانی خواهد بود و از قاعده و اصول خاصی پیروی نمیکنند. اما جالب است بدانید که رنگها نیز تئوریهای علمی و دانش خاص خود را دارند و حتی در گرایشی تحت عنوان روانشناسی رنگها به آنها به طور کاملاً ریشهای پرداخته شده است.
چرا فقط رنگهای خنثی و تکراری
قالب اوقات در بسیاری از خانههایی که به آنها پا میگذارید چیدمانهایی نزدیک به هم و مشابه و رنگهایی با تناژ مشابه را میبینید که در خانههای بسیاری تنها با کمی تغییرات جزئی تکرار شدهاند. از اینرو است که محیطهایی اینچنین، روحی متعلق به خود ندارند و اصالت و ریشهای از سلیقه و روح صاحب خانههایشان در آنها دیده نمیشود.
شما در اکثر منازلی که واردشان میشوید رنگهایی از خانواده رنگهای خنثی را میبینید که با محدودیت آزاردهندهای در فضای منزل در تمامی اشیا آن تکرار شدهاند. قالب خانههای اطراف ما رنگهایی مانند کرم، بژ، خاکستری و یا قهوه تیره در آنها حرف اول را میزند و تمام اشیای درونشان نشانی از این رنگها دارند.
این یک انتخاب آسان است که خاص بودن را از شما و خانهتان میگیرد. اما دانش رنگها و استفاده بجا و به موقع حداقل از یک نوع انفجار رنگ در دکوراسیون داخلی میتواند خطی از شما و سلیقهتان به خانه بنشاند و امضای شما را پای آن بزند.
پالت رنگی چیست؟
اصطلاح پالت رنگی را حتماً در گوشه و کنار دنیای مد و دکوراسیون داخلی شنیدهاید. اصطلاحی که شاید ابتدا از دنیای مد و فشن در زمینه پوشاک سر در آورد و سپس به شاخههای دیگری رسید. منظور از پالت رنگی ترکیب چند رنگ با یک قاعده خاص در کنار هم است. به بیان سادهتر شما به راحتی میتوانید با قرار دادن تنها سه رنگ در کنار هم یک پالت رنگی برای خود بسازید و آن را به آسانی به خانهتان بیاورید.
اهمیت پالتهای رنگی و توجه به آنها تقریباً از دهه شصت میلادی بسیار مرسوم شد تا جایی که امروز یکی از ارکان اصلی و اولیه طراحیهای دنیای مد و پوشاک و دکوراسیون داخلی منازل است.
قاعده ترکیب رنگ در پالتهای رنگی
در ادامه این مقاله شما را ابتدا با چند قاعده کلی در رابطه با ترکیبهای رنگی در پالتهای رنگی مختلف آشنا میسازیم. و سپس چند نمونه جذاب و تازه از پالتهای رنگی پر کاربرد در دنیای طراحی و دکوراسیون داخلی مدرن را برایتان با روایت تصویر شرح میدهیم تا بتوانید ایدههای تازه و نو را با حال و هوایی مدرن به خانهها و فضای شخصیتان بیاورید.
۱. پالت رنگی متشکل از رنگهای اصلی
در یک پالت رنگی با این قاعده، شما میبایست چند رنگ اصلی و خالص را به طور همزمان و در کنار هم در یک فضا به کار ببرید. برای استفاده از چنین پالت رنگی در منزلتان میتوانید رنگ زمینه خانهتان را یک رنگ آرام و خنثی مانند رنگ سفید انتخاب کنید و سپس از دو یا سه رنگ اصلی و خالص در فضا و خصوصاً در اشیای بزرگ استفاده کنید. دکوراسیون داخلی یک خانه با چنین پالتی حال و هوایی مدرن در عین سادگی به خانه میبخشد و نشان از اعتماد به خود دارد.
۲. پالت رنگی متشکل از رنگهای مکمل هم
در دکوراسیون داخلی منازل با یک پالت رنگی که از قاعده فوق تبعیت میکند، شما موظف هستید رنگهایی را انتخاب کنید که به نوعی متضاد و مکمل هم هستند. (یادتان باشد که اشتباه نکنید و رنگهای هم خانواده را در چنین پالت رنگی و دکوراسیونی راه ندهید.)
رنگهایی که میتوانیم مثالش را در پالت رنگی با رنگهای مکمل برایتان بیاوریم شامل استفاده از رنگ قرمز و بنفش یا قرمز و مشکی یا سبز و نارنجی یا آبی و زرد در کنار هم میباشند.
حتماً میتوانید تصور کنید که فضایی با پالت رنگی، رنگهای مکمل چه فضای شاد و مدرنی را در خانه شما به وجود خواهد آورد. انرژی چنین فضایی بسیار بالاست و نشاط حاصل از رنگها هر لحظه به شما نیز سرایت میکنند.
۳. پالت رنگی حاصل از رنگهایی با تنالیتههای یکرنگ
در یک دکوراسیون داخلی با چنین پالت رنگی شما شاهد آن هستید که تمام اشیای رنگی یک خط رنگی را با تنالیتهها یا طیفهای گوناگون در پیش گرفتهاند. یعنی تمام رنگهای موجود در فضا تنالیتهها یا طیفهای مختلف یک رنگ خاص هستند که با شدت کم و زیاد در فضا تکرار شده اند.
تمام نکته استفاده از این پالت رنگی این است که دقت داشته باشیم تا شدت رنگ و سایههای مختلف آن در فضا به درستی و با ریتم مناسبی تکرار شوند تا بتوانند حق این پالت رنگی را ادا کنند. این پالت رنگی در سبک دکوراسیون داخلی معاصر و کلاسیک به کرات دیده میشود.
وبسایت مشاور املاک حقانی
ما در کنار این خدماتی که آنلاین ارائه می دهیم خدمات مشاوره ی تلفنی نیز برای شما ارائه خواهیم داد.
اگر اطلاعات بیشتری نیاز دارید با شماره ی ۰۹۳۷۰۰۰۰۰۳۷ در تماس باشید.
موفق باشید.